Kirkeblad for Søften og Foldby Sogne

Herunder vil du finde alle de kirkeblade der er udgivet i Søften og Foldby Sogne fra kirkeblad nummer 18 og frem til nu. Du skal bare klikke på billedet, så kan du downloade hele kirkebladet, og have det liggende på din computer, telefon eller tablet.

Hvis du klikker på billedet, så kan du læse det seneste nummer af vores fælles kirkeblad i Søften og Foldby Sogne. Du vil se, at der er lavet om i layout og det grafiske udtryk i bladet. I dette nummer finder du en artikel omkring vores kirke- og kulturmedarbejder, Karen Damsgaard-Bruhn, og så er der information omkring vores nye hjælpepræst, Karsten Erbs, og så kan du også læse omkring alle de aktiviteter vi afholder i sognene.

Her kan du læse den seneste udgave af vores fælles kirkeblad, hvor du vil finde nyheder om aktiviteterne i Søften og Foldby Sogne i maj, juni, juli og august 2018. Klik på billedet og download bladet til din computer, tablet eller telefon.

Kirkeblad nummer 47 - januar 2018

Her kan du læse den seneste udgave af vores fælles kirkeblad, hvor du vil finde nyheder om aktiviteterne i Søften og Foldby Sogne i januar, februar, marts og april 2018. Klik på billedet og download bladet til din computer, tablet eller telefon.

Kirkeblad nummer 46 - oktober 2017

Her kan du læse den seneste udgave af vores fælles kirkeblad, hvor du vil finde nyheder om aktiviteterne i Søften og Foldby Sogne resten af 2017. Der er, blandt andet, julekoncerter, fejring af Luthers 500 års jubilæum, og en historie om dåbsklude. Så klik på billedet, og download det seneste nummer.

Kirkeblad nummer 44 - april 2017

Her kan du læse den seneste udgave af vores fælles kirkeblad, klik på billedet og download bladet til din computer, tablet eller telefon.

Kirkeblad nummer 43 - januar 2017

Her kan du læse den seneste udgave af vores fælles kirkeblad, her er der nyt omkring det nye menighedsråd, der tiltrådte gerningen 1. søndag i advent i 2016. Der er nyt omkring aktiviteter de næste måneder. Klik på billedet og download det seneste nummer af vores fælles kirkeblad.

Kirkeblad nummer 42 - oktober 2016

Kirkeblad nummer 41 - juli 2016

Kirkeblad nummer 27 - december 2012

Her kan du, blandt andet, læse om nyansættelse af vores nye graver, Frank Kirchwehm-Jensen, og at det tidligere medlem af menighedsrådet i Foldby og nuværende medlem af redaktionen af kirkebladet, Peter Jeppesen er blevet gift. Du finder også hele vores aktivitetsliste over, hvad der sker i vore kirker i december, januar og februar. God Læselyst.