Torsdagstræf

Den første torsdag i måneden er der torsdagstræf i sognegården. Torsdagstræf er for alle, der har lyst til at være med i et uformelt kirkeligt samvær

Torsdagstræf er en ret uformel aften hvor prioriteten ligger i det kirkelige fællesskab, der kan skabes på denne måde med sang, musik, bidrag fra lokale foredragsholdere, bidrag fra en af præsterne og en fælles afslutning så vi er færdige senest 21.30. Vi har også et par gange om året en udflugt til interessante steder i landet.

Velkommen til Torsdagstræf i Sognegården

Torsdagstræf mødes den første torsdag i måneden.

Kl 18.00-19.30 spiser vi sammen. Maden koster 65 kr pr deltager

Kl.19.30-21.00 har vi aftenens emne. Der serveres kaffe og brød til 20 kr

Info og tilmelding

til Bente og Jacob Væggemose på 23469361 / 86988508 eller vaeggemose@tdcadsl.dk senest mandagen før torsdagstræf.

Har man ikke mulighed for at deltage i fællesspisningen er det normalt også muligt at deltage fra kl. 19.30 - uden tilmelding