Kirkehøjskole

Kirkehøjskole er en række foredrag og undervisning om kirke, tro, etik, kultur og historie. Hver gang begynder vi men kaffe og slutter med en frokost.

Vi forsøger at finde undervisere og foredragsholdere der både er dygtige på deres fagområde og dygtige til at formidle. Det er ikke nødvendigt at deltage i alle foredrag for at være med, man kan tilmelde sig hvert enkelt arrangement.

Kirkehøjskolen afholdes af Søften og Foldby menighedsråd i samarbejde med FOF Favrskov.

De der har arrangeret møderækken, er : Lis Stidsen, Jane Vig Fanø, Johanne Marie Løvschal, Jens Aage Andersen, Karen Tikjøb og Hans Ole Højen.

Kontakt en af udvalgets medlemmer, hvis du har ideer og ønsker til emner eller foredragsholdere til næste sæson.

Praktiske oplysninger

Kirkehøjskolen afholdes kl 9.30-13.00 i Søften-Foldby Sognegård, Skolevej 7, Søften

Der serveres kaffe og rundstykker samt en let frokost. Prisen for hele arrangementet er 80 kr

Planlagte arrangementer kan ses i kalenderen og annonceres også på forsiden under nyheder.

Info og tilmelding

Tilmelding til kirkehøjskolen skal ske senest 5 dage før arrangementet til kirkekontoret:

foldby.sogn@km.dk eller soeften.sogn@km.dk

tlf.: 86985144 tirsdag og fredag kl. 9.30- 12.00

Ved behov for yderligere info kontakt Lis Stidsen på 61717597, lkstidsen@gmail.com